Holla New Look !!!

 Assalamualaikum. 

Hey semua !

Cewahhh sejak dah ada laptop sendiri ni, rajin pulak Bumbum mengupdate blog kan. Kalau boleh hari hari nak update. 
Ke update setiap jam? Hahahah.
Yeay harini, saat ini, masa ini, jam ini, dengan rasmi nya blog ini dah ada header sendiri. Yehaaaa. Tengok laaa tengok laaa. 
Siap customized lagi. Ada nama and gambar Bumbum yang terrrrrsangat JAUNDICE (penyakit kuning) kat situu. Huuu. Dengan gambar pose ala ala POYO tu, earpiece bulu bulu. Awwww.

Amacam? Lawa tak? Meletoppppsss tak? Haaa yang penting Bumbum nak cakap terima kasih sangat dekat ANAS HAJI AHMAD

Gi klik nama dia tu, nanti korang boleh tengok blog diaa. 
Blog dia best. Simple but nice.
 Sebab orang nya memang sangat simple. 
*ni bukan puji nak amik hati kauu tau. heheh.

Anas ni lah yang banyak tolong Bumbum. Penyabar orang nya. 

SERIOUS PENYABAR!!!

Hahah boleh dikatakan dia laa yang banyak bantu Bumbum selesaikan masalah masalah yang berkaitan blog ni. 




And the important part is, ANAS lah yang buat kan HEADER Bumbum yang gempak gilaaa tu. Creative kan diaaaa. Harapkan Bumbum buat sendiri memang kelaut laa jawab nyaaaa. Muehehehe. 
*Nanti kau datang Shah Alam jom aku belanja KFC eh Anas. Hehehehe.

 Bumbum suka sangat, first dia cakap KUNING tak sesuai sebab background Bumbum pink. Haha. SO, Bumbum cari laa background KUNING since I am YELLOW LOVER. Gigih nak bagi kuning semuaaa. Haaa nanti JAUNDICE laaa pulak korang. HAHAHA. Pakai sunglass eh kalau nak tgok blog Bumbum yang sinar menyinari ni. Muahahahah. Sorrryyy.

Haa lagi satu URL blog ni pon dah tukoo.

URL baru doctorbumbum.blogspot.com
Hahah gempak kan. Alaaa Bumbum tau mesti ada yang tanya asal doctor? Bumbum bukannya doctor pon. Study pon tak habis lagi dah belagak doctor. Poyo je lebih. Mihmihmih...

Hahaha. Biaa laaa. Bumbum kan sekarang tngah buat 
BACHELOR MEDICAL SCIENCE
Insha Allah nak sambung MBBS ( Bachelor in Medicine and Surgey ) 
which is Doctor. Memang dah tekad walau apa pun terjadi, nak teruskan jadi doctor. So bila Bumbum letak doctor kat Url tu, bila korang baca tu kira korang dah mendoakan Bumbum laa. Ye idak??? So, jangan lah salah sangka Bumbum nak show off ke gedik gedik ke. Hehehe. 

Say : 
Semoga Shazwin Hani ( yang famous dengan nama Bumbum ) 
menjadi doctor yang berjaya pada masa depan. Berbakti kepada nusa bangsa dan negara.

AMINNNNNN.

haaaa cemtu ahhh.


Sekian untuk kali ni. Entry ni saja nak show off NEW LOOK
Heheh. 

OKAYYY CHUOLSSS.

Take care.
Bumbum nak tengok tv sambil tunggu kekasih hati #eh? 
Ngahahaha. Biarlah rahsiaaaaa.

Assalamualaikum. 
Semoga hari anda semua diberkati ALLAH.


3 comments:

aisy humaira said...

aicehhh ;b

Anasyg said...

Uuh..nice2 :)good job win. Good luck blogging, happy2 selalu tau. Terima kasih sudi gunakan header aku yg biasa2 tu :) jgn lupa 3 tips aku tu ye. hehe. semoga berjaya sekali lagi.

miss bumbum said...

aisy : heheh =P

anasyg : thanks !!! sure aku ingat tips2 kauuuu.