MSU Gala Night 2014 : 17 JUNE 2014

Assalamualaikum. 

Alhamdulillah aku diberi peluang untuk terlibat dalam MSU Gala Night 2014. Mula nya cadang nak join dinner. Sebab dah last semester. Nak dress up lawa2 la konon nya. Last2 dapat jadi AJK pulak. Seronok nya bukan main. Jadi AJK Decoration. Buat photo booth. 

P/s : Punya lah susah nak cari baju yang menepati cita rasa dan nafsu. Haha

Theme : ELEGANCE BLACK AND RED

Teman setia aku. Mesti bertiga kalau terlibat dalam apa2 pun.

Ni lah setting photo booth kitorang. Siapa cakap budak medical tak creative.

We are the team of PHOTO BOOTH.

HANI, JASMINE, ROHINI AND SHANTINI


Pada malam kejadian......

Housemates

Accessory : SUMMIT
Make up : Tangan Sendiri


First Pumps yang aku ada. Setinggi alam. Lip lap lip lap gituuuu.




Sisters

 The princess and the maidens.




Sekian.
memories.
17 JUNE 2014.

No comments: