Rindu

Geng ORANGE TROOPERS





Geng TWILIGHT BITCHES. 
Tapi group tu dah delete sebab takde orang nak respons. 
Semua dah buat hal masing2.
Dah jarang hangout, dinner, lunch sama2 macam dulu.
Rindu.


Apa pun jua yang berlaku, mereka sahabat yang senantiasa bagi aku sokongan.
Hanya mereka kenal aku. 

Semester demi semester berlalu, hampir 3 tahun. 
mereka selalu ada di sisi ku tak kira apa yang berlaku.
Tak pernah adili aku.

Terima segala keburukan dan kekurangan aku.
Yang paling penting, 
tak pernah tikam belakang.



Terima kasih sahabat.

No comments: