Wedding 8 JUNE 2014




Pada tanggal 8 JUNE 2014, classmate kitorang telah pun mendirikan rumah tangga. 
Alhamdulillah selamat semuanya. 
Hehe excited pegi wedding kawan. First time pulak tu
Rasa macam tak sabar pulak ak kawen. 
perghhhh gataiii. 
HAHA


Almost half of the class datang lah. 
Aku as usual. With my brotherhood. The boys. 

Nah ni semua gambar gambar masa kat wedding. 
Sorry perantin, gambar perantin tak ada lah.
Hehe.

Kami sibuk berselfieeeee.


Pengantin.
Siti Aishah Malik dan Suami



Shazwin Hani buat perangai dekat kenduri orang. Ya Allah!


My friends. The best friends ever !
Lepas ni entah giliran siapa pulak agak-agak?
Aku rasa Jasmine Anne. Takpun Paan. 

HAHA.


THE BOYS.
SAM, PAAN, RAJ AND SYAMEER.
Tapi tak cukup geng. Fahmi ngan Asrul tak datang.
Click je kat nama diorang kalau korang nak add kat Facebook.
HAHA.
Macam jual dorang pulak kan.


Paan guna camera kecik cinonet dia.
Yang macam GoPro tu.

My Bro : Luvin


Semoga persahabatan kita semua terjalin hingga ke akhir hayat. 
Insha Allah.


Sekian.
memories.
8 JUNE 2014.

No comments: