MSU Gala Night 2014 : 17 JUNE 2014

Assalamualaikum. 

Alhamdulillah aku diberi peluang untuk terlibat dalam MSU Gala Night 2014. Mula nya cadang nak join dinner. Sebab dah last semester. Nak dress up lawa2 la konon nya. Last2 dapat jadi AJK pulak. Seronok nya bukan main. Jadi AJK Decoration. Buat photo booth. 

P/s : Punya lah susah nak cari baju yang menepati cita rasa dan nafsu. Haha

Theme : ELEGANCE BLACK AND RED

Teman setia aku. Mesti bertiga kalau terlibat dalam apa2 pun.

Ni lah setting photo booth kitorang. Siapa cakap budak medical tak creative.

We are the team of PHOTO BOOTH.

HANI, JASMINE, ROHINI AND SHANTINI


Pada malam kejadian......

Housemates

Accessory : SUMMIT
Make up : Tangan Sendiri


First Pumps yang aku ada. Setinggi alam. Lip lap lip lap gituuuu.




Sisters

 The princess and the maidens.




Sekian.
memories.
17 JUNE 2014.

Wedding 8 JUNE 2014




Pada tanggal 8 JUNE 2014, classmate kitorang telah pun mendirikan rumah tangga. 
Alhamdulillah selamat semuanya. 
Hehe excited pegi wedding kawan. First time pulak tu
Rasa macam tak sabar pulak ak kawen. 
perghhhh gataiii. 
HAHA


Almost half of the class datang lah. 
Aku as usual. With my brotherhood. The boys. 

Nah ni semua gambar gambar masa kat wedding. 
Sorry perantin, gambar perantin tak ada lah.
Hehe.

Kami sibuk berselfieeeee.


Pengantin.
Siti Aishah Malik dan Suami



Shazwin Hani buat perangai dekat kenduri orang. Ya Allah!


My friends. The best friends ever !
Lepas ni entah giliran siapa pulak agak-agak?
Aku rasa Jasmine Anne. Takpun Paan. 

HAHA.


THE BOYS.
SAM, PAAN, RAJ AND SYAMEER.
Tapi tak cukup geng. Fahmi ngan Asrul tak datang.
Click je kat nama diorang kalau korang nak add kat Facebook.
HAHA.
Macam jual dorang pulak kan.


Paan guna camera kecik cinonet dia.
Yang macam GoPro tu.

My Bro : Luvin


Semoga persahabatan kita semua terjalin hingga ke akhir hayat. 
Insha Allah.


Sekian.
memories.
8 JUNE 2014.